Category: Projektet

Posteri final_Marsh 23 shkurt 2020

Cyclo Safe Pristina

Activity: Cyclists' march against air pollution in Pristina #ciklosigurt Dear cyclists, societies and environmentalists, We invite you to participate in the cycling march against air pollution in Pristina. Activity under the project "Cyclo Safe Pristina" The "Cyclo Safe Pristina" project…

Çiklistët

Safe cycling in Pristina

Dear cyclists, We inform you that the Alpine Club of Prishtina's Cycling Section has begun implementing a project: ''Safe Cycling in Pristina'' whose aim is to raise awareness and promote society towards the use of sustainable transport and environmentally friendly:…

KAP_CARE

Një hap i vogël..

Alpinistët dhe personeli i K.A.P. shpesh janë involvuar në aktivitete sensibilizuese dhe vullnetare, gjithnjë në shërbim të komunitetit dhe në shërbim të kauzave të veçanta. Një aktiviteti i tillë ishte edhe ai i datës 24 dhjetor në Klinikën e Pediatrisë,…

Klubi Alpin Prishtina, së bashku me Drejtorinë e Parqeve, Komunën e Prishtinës, Agjencinë e Mbrojtjes së Mjedisit dhe Hortikulturën, është duke e punuar Shtegun e Arinjve i cili e lidh Parkun e Gërmisë me Liqenin e Badovcit, më saktësisht me…