Категорија: Projektet

Çiklistët

Sigurna vožnja biciklom u Prištini

Dragi biciklisti, Obaveštavamo vas da je Prištinski biciklistički klub Alpskog kluba započeo s realizacijom projekta „Sigurna vožnja biciklom u Prištini“ čiji je cilj podizanje svesti i promovisanje društva prema korišćenju održivog transporta i ekološki prihvatljivih: bicikala. Projekat je deo projekta…

KAP_CARE

Një hap i vogël..

Alpinistët dhe personeli i K.A.P. shpesh janë involvuar në aktivitete sensibilizuese dhe vullnetare, gjithnjë në shërbim të komunitetit dhe në shërbim të kauzave të veçanta. Një aktiviteti i tillë ishte edhe ai i datës 24 dhjetor në Klinikën e Pediatrisë,…

Klubi Alpin Prishtina, së bashku me Drejtorinë e Parqeve, Komunën e Prishtinës, Agjencinë e Mbrojtjes së Mjedisit dhe Hortikulturën, është duke e punuar Shtegun e Arinjve i cili e lidh Parkun e Gërmisë me Liqenin e Badovcit, më saktësisht me…