7 TRIPS MATCH YOUR SEARCH CRITERIA

  Bjeshkët e Rusolisë (16.02.2020)

  8

  Detajet e Organizimit dhe Rezervimit: Nisja: e Diel, 16.02.2020 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21 Lloji i Transportit: Me Autobus Participimi për pjesëmarrje: 10 € (për person) Afati i Fundit për Rezervim: E Shtunë

  Based on 0 Review

   Vargmali i Tumbës (09.02.2020)

   6

   Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 09.02.2020 / ora 07:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21 Lloji i Transportit: Me Autobus Participimi për pjesëmarrje: 10 € (për person) Afati i Fundit për Rezervim: E Shtunë

   Based on 0 Review

    Maja e Lubotenit 2498 m/lmd

    10

    Detajet e Organizimit: Nisja e Saktë: e Diel, 12.01.2020 / ora 06:00 Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21 Lloji i Transportit: Me Autobus Participimi për pjesëmarrje: Ata që rezervojnë në autobus: 10 € (për person) Ata që vijnë…

    Based on 0 Review
    Bjeshka e Shkrelit

     Bjeshka e Shkrelit

     6

     Detajet e Organizimit: Nisja: e Diel, 24.11.2019 / ora 07:00 (tubimi në 06:45) Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21 Lloji i Transportit: Autobus Participimi për pjesëmarrje: 10 € Ata që na Bashkohen me Vetura private: 5 € Afati…

     Based on 0 Review