Maja e Musinces

Maja e Musinces 1725 m / lmd (01.03.2020)

Detajet e Organizimit dhe Rezervimit:
Nisja e Saktë: e Diel, 01.03.2020 / ora 07:00
Vendi i Nisjes:  Para parkingut të RTV 21
Lloji i Transportit: Me Autobus
Participimi për pjesëmarrje:
Ata që rezervojnë në autobus: 10 € (për person)
Ata që vijnë me vetura private: 5 € (për person)
Afati i Fundit për Rezervim: E Shtunë

  • Reviews 0 Reviews
    0/5
  • Vacation Style Activity Type
    Children, Discovery, Family, Hiking, Tereni: T2
  • Activity Level Leisurely
  • Group Size Medium Group
    60
All about the Maja e Musinces 1725 m / lmd (01.03.2020).

Të Nderuar Miq,

Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen bjeshkatare në Bjeshkët e Llapit, më saktësisht ngjitjen në Majën e Musincës. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel me datën 01.03.2020. Ky shtegtim është i kategorisë së mesme dhe i përshtatshëm edhe për fillestarët.

Detajet e Organizimit dhe Rezervimit:
Nisja e Saktë: e Diel, 01.03.2020 / ora 07:00
Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21
Lloji i Transportit: Me Autobus
Participimi për pjesëmarrje:
Ata që rezervojnë në autobus: 10 € (për person)
Ata që vijnë me vetura private: 5 € (për person)
Afati i Fundit për Rezervim: E Shtunë

Si të Rezervoni:
Preferohet me E-mail (alpineclubprishtina@gmail.com); (www.facebook.com/KlubiAlpinPrishtina/) ose në Tel: 044 312 744  (SMSViber, WhatsApp).. E dërgoni Emrin-at Mbiemrin-at; dhe e prisni konfirmimin.

Detajet e Shtegut (T2):
Lartësia Max: 1725m/lmd
Vendndodhja: Bjeshkët e Llapit, Komuna e Podujevës
Ecje e Planifikuar:5-6 orë
Gjatësia e Shtegut:Gjithsej 16 km
Karakteri i Shtegut: Shtigje të gjëra, livadhe malore dhe lartësi piktoreske
Kërkesa: Përgatitje për ecje standarde bjeshkatare; ushqim të zakonshëm dhe ujë.

Informata shtesë:
Kësaj radhe do të ecim nëpër Bjeshkët e Llapit, nëpërmes Luginës së Llapit dhe vargmaleve verilindore të Kosovës. Pikënisja bëhet nga fshati Murgull për të vazhduar drejt kurrizore dhe Majës së Musincës, ku edhe bëhet pushimi i drekës. Kthimi bëhet nëpër territorin të fshatit Bellasicë.

Ju lutemi, lajmërohuni me kohë, që të organizohet më lehtë transporti.

Udhërrëfyes: Nazmi Hasanramaj
Ndihmës: Qëndrim Sopi
KAP-i Ju dëshiron vikend të këndshëm,