Bjeshka e Shkrelit

Bjeshka e Shkrelit

Detajet e Organizimit:
Nisja: e Diel, 24.11.2019 / ora 07:00 (tubimi në 06:45)
Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21
Lloji i Transportit: Autobus
Participimi për pjesëmarrje: 10 €
Ata që na Bashkohen me Vetura private: 5 €
Afati i Fundit për Rezervim: E Shtunë

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Activity Type
  Children, Discovery, Family, Trekking
 • Activity Level Fairly Easy
 • Group Size Large Group
All about the Bjeshka e Shkrelit.

Ecje në Bjeshkët e Shkrelit

Vëmendje; gjithë ata që duan të na bashkohen nga Peja, vendtakimi është te ETC (08:30).

Detajet e Organizimit:
Nisja: e Diel, 24.11.2019 / ora 07:00 (tubimi në 06:45)
Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21
Lloji i Transportit: Autobus
Participimi për pjesëmarrje: 10 €
Ata që na Bashkohen me Vetura private: 5 €
Afati i Fundit për Rezervim: E Shtunë

Si të Rezervoni:
Preferohet me E-mail ([email protected]); (www.facebook.com/KlubiAlpin/) ose në Tel: + 383 44 312 744 (SMS, Viber, WhatsApp). E dërgoni Emrin-at Mbiemrin-at; dhe e prisni konfirmimin.

Detajet e Shtegut (T2):
Lartësia Max: 2011 m/lmd
Vendndodhja: Bjeshkët e Nemuna, Komuna e Pejës
Ecje e Planifikuar: 6 orë
Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 14 km
Karakteri i Shtegut: Shtigje Bjeshke, Livadhe Alpine dhe lartësi piktorekse

Përshkrimi i Aktivitetit:
Aktiviteti i ditës së diel është aktivitet i përshtatshëm për gjithë adhuruesit e natyrës, dashamirët e ecjeve të lehta, por edhe për ata që duan ta kalojnë një vikend në natyrë. Në kthim, planifikohet një vizitë çlodhëse në resorin turistik të Bogës.

Ju lutemi, lajmërohuni me kohë dhe sipas përshkrimit në këtë ftesë.

Udhërrëfyes: Nazmi Hasanramaj dhe Florent Shala

KAP-i Ju dëshiron vikend të këndshëm,

 1. Ditore Ditore

  Detajet e Shtegut (T2):
  Lartësia Max: 2011 m/lmd
  Vendndodhja: Bjeshkët e Nemuna, Komuna e Pejës
  Ecje e Planifikuar: 6 orë
  Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 14 km
  Karakteri i Shtegut: Shtigje Bjeshke, Livadhe Alpine dhe lartësi piktorekse

Bjeshka e Shkrelit

Për më shumë informata kliko këtu

Overall Rating
0/5

LEAVE YOUR COMMENT