Pajisjet

Parimet kryesore dhe të rëndësishme për Hiking

• Peshë e lehtë të gjitha sendet duhet të jenë të lehta dhe të përshtatshme për udhëtime shumë-ditorë ose ditorë. Na pyesni nëse keni nevojë për këshilla.

•  Madhësia kompakte e çantës çanta e shpinës do të mbushet shumë shpejt me sende të mëdha e artikuj të vegjël gjat udhëtimit e kjo ju ndihmojnë për të mbajtur peshën tuaj në minimum.

• Kufiri i peshës Ju lutem vini re se pesha juaj totale e ingranazheve nuk duhet të kalojë më shumë se 12 kg për më shumë-ditore, ndersa per ditore jo më shumë se 2 kg, duke përjashtuar ujin. Artikujt e panevojshëm mund të hiqen.

• Bëhuni të përgatitur nuk ka askund përgjatë rrugtim në qasje për të marrë ilaçe apo pajisje për furnizime!

• Ndarja nëse udhëtoni me miqtë ose si pjesë e një grupi, mund të ndani disa nga sendet si kremrat / locionet për të kursyer peshë dhe kosto, por do t’ju duhet të gjitha sendet e tjera personale.

• Medikamente Mbani të gjitha ilaçet e recetave në paketimin me etiketë origjinale për t’u pajtuar me kërkesat.

Përgatitje për ecje standarde bjeshkatare

Dimërit

Ecja Shumëditore (Trekking) / Kamping

Vegla të tjera të dobishme

Si ta paketoni çantën e shpinës për Hiking

LEAVE COMMENT