Kthimi nga Everesti në shtëpi

Ecën gjatë për të mbërritur majën më të lartë në botë, Mount Everest.

Me një buxhet simbolik e pa luks dy alpinistët kosovarë, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula, më 22 maj, u ngjitën në 8848 metra lartësi mbidetare, në Ekspeditën që zgjati 66 ditë.

Alpinistët që çuan Kosovën në kulmin e botës po kthehen në shtëpi.

Direkt nga aeroporti “Adem Jashari”, në TV ARTA dhe portalin KOHA.NET vjen specialja për alpinistët e Klubit Alpin Prishtina.

Të mërkurën nga ora 19 e 45 minuta.

LEAVE COMMENT