Konfirmohet Përkrahja e Institucioneve Shtetërore për Ekspeditën e Everestit 2017

Në takimin e radhës me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës, z.Kadri Veseli, u konfirmua gatishmëria dhe vendosmëria që Ekspedita e Everestit 2017, të përkrahet nga Institucionet e Kosovës, për ç’gjë i jemi mirënjohës Kryetarit të Kuvendit.

LEAVE COMMENT