Hapet Fondi për Përkrahjen Financiare të Ekspeditës Shqiptare në Everest 2017

Të Nderuar Miq,

Është hapur dhe publikuar Fondi për përkrahjen e Ekspeditës së Everest 2017, me ç’gjë është bërë e mundur që, çdo njëri që ka vullnetin për to donuar për Ekspeditën, tani e ka mundësinë.

Linku i mëposhtëm ju drejton në fondin në fjalë:

https://www.gofundme.com/x3-kosovo-expedition-in-everest-2017

LEAVE COMMENT