Çiklo Sigurt Prishtinë

Aktiviteti: Marsh i çiklistëve kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë#ciklosigurtTë nderuar çiklistë, shoqëri dhe ambientalistë,Ju ftojmë të merrni pjesë në marshin e çiklistëve kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë.Aktiviteti në kuadër të projektit “Çiklo Sigurt Prishtinë”Projekti “Çiklo Sigurt Prishtinë” është…

Një hap i vogël..

Alpinistët dhe personeli i K.A.P. shpesh janë involvuar në aktivitete sensibilizuese dhe vullnetare, gjithnjë në shërbim të komunitetit dhe në shërbim të kauzave të veçanta. Një aktiviteti i tillë ishte edhe ai i datës 24 dhjetor në Klinikën e Pediatrisë,…