Kosova në Everest – dita 59

Kosova në Everest – dita 59

Alpinistët e KAP-it, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula janë kthyer sot në Kampin Bazë. Janë të lodhur nga shtegtimi i rëndë, porse janë mirë me shëndet dhe të lumtur për arritjen e realizuar.

Klubi Alpin Prishtina – është ekipi i parë kosovar i cili e mbërriti majën më të lartë në botë. Gjithçka ka shkuar sipas planit, dhe të dy alpinistët kanë shkelur majën e Everestit më datën 22 maj 2017 para orës 6:00 të mëngjesit.

Image

Image

Image

Image

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

http://www.koha.net/everest-lajme/20633/kosova-ne-everest-ndash-dita-59/

LEAVE COMMENT