Category: Këshilla dhe informata

Ecja dhe Shëndeti

''Një hap në drejtimin e duhur''  Sipas një publikimi të Departamentit Amerikan  për Shëndet dhe Shërbime Humane (U.S. Department of Health and Human Services, Washington D.C), me titull Njerëz të Shëndetshëm në Komunitete të Shëndetshme, dhe me origjinë nga Qendra…

Majat Dominuese

BJESHKËT E NEMUNA (KOSOVË-SHQIPËRI MALI I ZI) Nr. Emri i Majës Lartësia Shteti-Administrimi Vendndodhja Koordinatat 1 Jezercë 2694 m/lmd Shqipëri Lugina e Lumit Valbona 42°26′30″N 19°48′45″E 2 Gjeravica 2656 m/lmd Kosovë Bjeshka e Junikut 42°31′58″N 20°08′27″E 3 Grykat Hapura 2625…

Markacioni Bjeshkatar

SHENJAT E MARKACIONIT DHE METODA E SHËNJIMIT/MARKIMIT Markacioni Bjeshkatar  u ofron siguri bjeshkatarëve, si dhe ua lehtëson lëvizjen nëpër bjeshkë. Qëllimi i markacionit bjeshkatar, përveç orientimit të bjeshkatarëve, ka edhe funksione tjera të cilat lidhen me shumë parametra të sportit…