Bjeshka e Shkrelit

Bjeshka e Shkrelit (24.11.2019)

Të Nderuar Miq,

Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ecjen malore që do të zhvillohet në Bjeshkët e Shkrelit, me qëllim, vizitën në lartësitë alpine të Bjeshkëve të Hajlës së Shkrelit dhe Dramadolit. Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e diel, me datën 24.11.2019

Vëmendje; gjithë ata që duan të na bashkohen nga Peja, vendtakimi është te ETC (08:30).

Detajet e Organizimit:
Nisja: e Diel, 24.11.2019 / ora 07:00 (tubimi në 06:45)
Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21
Lloji i Transportit: Autobus
Participimi për pjesëmarrje: 10 €
Ata që na Bashkohen me Vetura private: 5 €
Afati i Fundit për Rezervim: E Shtunë

Si të Rezervoni:
Preferohet me E-mail (alpineclubprishtina@gmail.com); (www.facebook.com/KlubiAlpin/) ose në Tel: + 383 44 312 744 (SMS, Viber, WhatsApp). E dërgoni Emrin-at Mbiemrin-at; dhe e prisni konfirmimin.

Detajet e Shtegut (T2):
Lartësia Max: 2011 m/lmd
Vendndodhja: Bjeshkët e Nemuna, Komuna e Pejës
Ecje e Planifikuar: 6 orë
Gjatësia e Shtegut: Gjithsej 14 km
Karakteri i Shtegut: Shtigje Bjeshke, Livadhe Alpine dhe lartësi piktorekse

Përshkrimi i Aktivitetit:
Aktiviteti i ditës së diel është aktivitet i përshtatshëm për gjithë adhuruesit e natyrës, dashamirët e ecjeve të lehta, por edhe për ata që duan ta kalojnë një vikend në natyrë. Në kthim, planifikohet një vizitë çlodhëse në resorin turistik të Bogës.

Ju lutemi, lajmërohuni me kohë dhe sipas përshkrimit në këtë ftesë.

Udhërrëfyes: Nazmi Hasanramaj dhe Florent Shala

KAP-i Ju dëshiron vikend të këndshëm,

LEAVE COMMENT